nubia Red Magic 6R 144Hz ekrana sahip olacak

nubia Red Magic 6R 144Hz ekrana sahip olacak

nubia, Red Magic 6R yarın açıklanacak ve şirket, cihaz etrafında heyecan yaratmak için birkaç özelliğini şimdiden onayladı. Şimdi Weibo’da telefon üreticisi tarafından bırakılan en son poster, akıllı telefonun 144Hz yenileme hızı ekranına sahip olacağını söylüyor.

Yarın, akıllı telefon meraklıları için önemli bir gün olacak. Oppo, Oppo Reno 6 serisini Reno 6, Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro Plus’tan oluşan seriyi dünyaya tanıtacak ve ayrıca Nubia yeni bir Red Magic 6R akıllı telefonunu tanıtacak. Oyun serisi, Red Magic 6 serisi için bir başka varyantı daha getiriyor, ancak maalesef cihaz hakkında pek bir şey duymadık. Yani yarın hala birçok sürpriz için yer var. Şirket, yarınki lansmanla ilgili heyecan yaratmak için birkaç özelliğini onaylamaya karar verdi. Weibo’da telefon üreticisi tarafından bırakılan en son poster, akıllı telefonun 144Hz yenileme hızı ekranına sahip olacağını söylüyor.

nubia Red Magic 6R 144Hz ekrana sahip olacak

nubia ekranın çözünürlüğünü açıklamadı, ancak akıllı telefonun TENAA listesi, telefonun biyometrik kimlik doğrulaması için altında bir parmak izi okuyuculu 6.67 “FullHD + OLED panel içereceğini ortaya çıkardı. Daha önce onaylanan Red Magic 6R’nin özellikleri arasında Snapdragon 888 SoC, LPDDR5 RAM, UFS 3.1 depolama ve 400Hz çift dokunuşlu oyun omuz düğmeleri yer alıyor. Akıllı telefon 7,8 mm kalınlığında ve 186 gram ağırlığında olacak. Tüm bu detaylar resmi lansmanda belli olacak.

Samsung Wacom ile Galaxy Book Pro 360 S Pen’i için 10 yıllık ortaklığını kutluyor