Nubia Red Magic 3 sergilendi!

Nubia

Nubia’nın yeni oyuncu telefonu olan Nubia Red Magic 3, League of Legends turnuvasında sergilendi. Bakalım Red Magic 3 mobil oyunculara neler sunuyor?

Oyuncu telefonları furyası, Xiaomi’nin Black Shark modeli ile başlamış ve Razer ile devam etmişti. Bu süreçte Asus, Honor, Oppo ve Nubia gibi firmalar da mobil oyuncular için hazırladığı telefonlar ile karşımıza çıkmıştı. Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Nubia, geçtiğimiz gün düzenlenen League of Legends turnuvasında, merakla beklenen yeni oyuncu telefonunu sergiledi.

İşte karşınızda Nubia Red Magic 3!

Camlar arkasında sergilenen Red Magic 3’ün, tasarımsal açıdan bir bakışta oyunculara hitap ettiği açıkça görünüyor. Gücünü 2019 yılı amiral gemisi modellerinde olduğu gibi Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alacak olan telefon, 12 GB RAM ile gelecek.

Asus ROG Strix Helios tanıtıldı!

5.000 mAH kapasiteli bataryadan bselenecek olan Red Magic 3’ün 120 HZ tazeleme oranına sahip FHD+ ekran ile gelmesi bekleniyor. Nubia’nın işlemci konusunda iyileştirmeler yapması ve işlemciyi soğutmak için özel bir mekanizma geliştirmesi bekleniyor.

Nubia Red Magic 3

Henüz fiyatı ve çıkış tarihi belli olmayan Red Magic 3’ün önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bakalım oyuncu telefonlarına olan ilgili 2019 yılında da beklendiği gibi fazla olacak mı?