Nokia 8 için Pro Kamera güncellemesi çıktı!

Nokia 8 için Pro Kamera

Nokia 8 için Pro Kamera güncellemesi bugün yayınlandı. Nokia 8 bu güncelleme ile kamera konsunda kullancılarına daha fazla ince ayar sunuyor. Güncellemenin detayları haberimizde.

HMD Global ile güçlerini birleştiren Nokia, geçtiğimiz günlerde Nokia 2.1, Nokia 3.1 ve Nokia 5.1 modellerini tanıtmıştı. Finlandiyalı firma bugün ise Nokia 8 için Pro Kamera güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile Nokia 8, kamera konusunda kullanıcılara yeni ince ayarlar yapma imkanı sunuyor.

Nokia 8 için Pro Kamera güncellemesi ile gelenler

Nokia 8 için yayınlanan Pro Kamera güncellemesi ile beyaz dengesi ayarı, manuel odaklama, iso ayarlama, deklanşör hızı ayarlama ve pozlama telafisi ayarlama özellikleri uygulamaya ekleniyor.

Nokia 5.1, Nokia 3.1 ve Nokia 2.1 tanıtıldı!

600 MB büyüklüğündeki bu güncelleme ile Nokia 8’in daha kaliteli fotoğraflar çekebildiğini belirtelim.

Türkiye’de 1.999 TL’ye satılan Nokia 8, 13 Megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya sahip. Gücünü Snapdragon 835 yonga seti ve 4 GB RAM‘den alan Nokia 8, firmanın amiral gemisi unanına sahip telefonu olarak konumlandırılıyor.

Güncellemeler ile yeni özelliklere kavuşan Nokia 8, yakın zamanda Android Oreo güncellemesi ile de tanışmıştı. Rakiplerine göre Oreo güncellemesini çok hızlı sunan Nokia, bakalım Android P sürümünde aynı başarıyı gösterebilecek mi?