Nokia, MWC 2018 için sıkı hazırlıklar yapıyor

nokia

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan HMD Global, Nokia’yı da bünyesine kattıktan sonra hızlı bir büyümenin içerisine girmişti. Geçtiğimi Mobil Dünya Kongresi’nde 3’ü orta segment 1’i ise özellikli telefon olmak üzere toplamda 4 modelle karşımıza çıkan Nokia, bu seneye ise daha sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Keza şirketin ürün görevlisi Juho Sarvikas’ta bu konudaki beklentileri hayli yükseltmiş durumda. Öyle görünüyor ki MWC 2018 Nokia açısından oldukça hareketli geçecek.

MWC 2018 Nokia için önemli bir viraj

MWC 2018, akıllı telefon sektörü açısından önemli bir etkinlik olacak. Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S9 ve S9+’ın bu etkinlik çerçevesinde tanıtılacağını zaten biliyoruz. Büyük bir sürpriz olmazsa LG’nin yeni üst segment modeli G6’da MWC’de karşımıza çıkacaktır.

Öte yandan Huawei, Vivo ve Sony gibi markaların da MWC 2018 ile ilgili bazı planlarının olduğunu biliyoruz. Şimdilik bu şirketlerden sızdırılan önemli bir bilgi bulunmuyor.

Fakat Nokia adına konuşan Juho Sarvikas şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, MWC 2018 planlaması ile meşgul olduğunu ve bu etkinliğin Nokia açısından harika geçeceğini belirtti.

Nokia’nın önümüzdeki Mobil Dünya Kongresi’nde yeni Nokia 6 ile Nokia 4’ü tanıtması bekleniyor. Bu modeller haricinde modern tasarım çizgisine sahip yeni bir amiral gemisi modelinin tanıtılması da pek sürpriz olmayacaktır. Keza uzun süredir Nokia 9’un MWC’de tanıtılabileceğine dair söylentiler mevcut. Bekleyip göreceğiz.

Meizu M6s fiyatı ve tasarımı ile zirveye aday