Nokia by Microsoft Markalı Android Telefonlar Yolda

Nokia by Microsoft Markalı Android Telefonlar Yolda

Microsoft tarafından hazırlanan Nokia by Microsoft markalı yeni telefonların Windows Phone değil Android işletim sistemiyle çalışacağı iddia ediliyor.

Nokia‘nın telefon bölümünü 7.2 milyar dolarlık dev bir anlaşma sonrası geçtiğimiz aylarda bünyesine katan Microsoft‘un, Nokia ismini kullanmaya devam etmek istediği yönünde ilk haberler geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un Nokia markasını kullanmaya devam edebilmek için markanın haklarını satın alacağı ve ileride piyasaya süreceği Windows Phone telefonları Nokia by Microsoft markasında altında piyasaya süreceği söyleniyordu.

Nokia_by_Microsoft

Microsoft‘un Windows Phone işletim sistemli yeni telefonlarını Nokia by Microsoft markasıyla piyasaya sürmesi hakkında ortaya çıkan yeni detayları internete sızdıran evleaks hesabı, Microsoft cephesinde yaşanabilecek sürpriz bir değişimi ortaya çıkardı. Teknoloji dünyasında vaktinden önce ortaya çıkan birçok bilginin kaynağı olan evleaks hesabına göre Nokia by Microsoft markasıyla piyasaya sürülecek yeni telefonlar, Microsoft’un Windows Phone işletim sistemiyle değil, Android işletim sistemiyle piyasaya sürülecek. Android işletim sistemli cihazlarda kullanılacağı söylenen bu markanın Windows Phone işletim sistemli telefonlarda da kullanılıp kullanılmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Siri Çok Yakında Daha Zeki Hale Gelecek