Nokia giriş seviyesi modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Nokia, Oppo'ya patent ihlali nedeniyle dava açtı

Nokia’nın bir süredir sızıntılara konu olan giriş seviye akıllı telefon modeli Nokia C31, bugün bir kez daha kendini gösterdi.

Nokia giriş seviyesi modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü telefon markalarından biri olan Nokia, şu sıralar kendini daha çok giriş seviyesi ve orta segment akıllı telefonlara vermiş gibi görünüyor. Zaten şirketten geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamalarda, uzunca bir süre amiral gemisi sınıfında rol almayı düşünmediğini anlamıştık. Öte yandan şirketin üzerinde çalıştığı yeni giriş seviyesi akıllı telefon modellerinden biri olan Nokia C31’in tanıtımına da oldukça kısa bir zaman kaldı. Ancak lansman tarihinin yaklaşması sızıntıların devam etmesine mani değil.

Nokia, Oppo'ya patent ihlali nedeniyle dava açtı

Bugün karşımıza Geekbench test sonuçlarıyla çıkan Nokia C31, temel donanımsal özelliklerinden birkaç tanesini göstermekten çekinmiyor. Ancak yine de telefonun detaylı özelliklerini henüz öğrenebilmiş değiliz.

Nokia, HarmonyOS kullanma söylentilerini yalanladı

Nokia giriş seviyesi modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Test sonuçlarına baktığımız zaman, Nokia C31’in tek çekirdek testinden 145 puan çoklu çekirdek testinden ise 796 puan aldığını görüyoruz. Peki telefon bu puanları hangi donanımları vasıtasıyla elde etti? Test verilerini biraz daha detaylı bir şekilde kontrol ettiğimiz zaman, Nokia C31’in Unisoc SC9863A yonga setine sahip olduğunu görüyoruz. 8 çekirdekli bu işlemci setini 4GB’lık RAM ile destekleyen Nokia C31 ayrıca işletim sistemi olaraksa Android 12 ile karşımıza çıkacak.

Nokia Mobile Haziran 2020'den beri kâr ettiğini bildirdi

Cihazın önümüzdeki günlerde resmen tanıtılması bekleniyor olsa da, henüz fiyatı veya diğer özellikleri konusunda başka bir bilgi bulunmuyor.

HP, yeni ürünleriyle iddialı! Genel Müdür Emre Alaman ile konuştuk!