Nokia 2’nin Satış Tarihi Belli Oldu

nokia6 big 759 reuters

Nokia’nın giriş seviyesi büyük pilli akıllı telefonu Nokia 2’nin satış tarihi ortaya çıkmış olabilir. İşte modelle ilgili son detaylar ve tarih!

2017 yılına fırtına gibi geri dönüş yapan Nokia, ailesini zenginleştirmenin peşinde. Nokia 8’in ardından beklenen üst seviye phablet bir telefon ve giriş seviyesi Nokia 2 de yolda gibi gözüküyor. Uygun fiyatıyla ön çıkması beklenen modelin pil ömrü de kullanıcılarını sevindirecek.

chat

HMD işbirliği ile üretilen telefonun 5 Ekim’de tanıtılması beklense de çok zayıf bulgulara sahibiz. Ancak satış tarihi konusunda artık daha net olduğumuz kesin. Meraklı bir kullanıcı, Nokia’nın Facebook hesabı üzerinden cihazı sordu. Yetkili kişi ise bunun üzerine kasım ayında satışa başlanacağını belirtiyor. Yetkili bu bilgiyi bilerek mi verdi, yoksa yanlış bir bilgiye mi sahip emin değiliz. Ancak bunun da değerlendirilmesi gerek bir şey olduğu kesin.

Merakla beklenen telefon, Qualcomm’un Snapdragon 212 işlemcisinden gücünü alacak. Ayrıca 1 GB RAM ve 5 inç HD ekrana sahip olması beklenen Nokia 2’nin pil boyutunun 4000 mAh olması bekleniyor. Android 7.1 Nougat ile kutudan çıkacak olan giriş seviyesi cihaz, uygun fiyatlı telefon arayanlara pil ömrüyle ciddi bir alternatif oluşturmayı hedefliyor. Başka bir deyişle rakiplerini zayıf noktalarından vuracak.

Bunun yanında 6 inç ekranlı olması beklenen Nokia 9’un yıl sonuna kadar çıkacağı ön görülüyor. Cihazın özellikleri Nokia 8 ile benzer olacak.