Nokia 9 kamera özellikleriyle şaşırtacak!

nokia 9 arka

Basına sızan gizemli bir görsel Nokia 9 modelini işaret ediyor. Nokia yeni modelinde kamerayı öne çıkaracak gibi duruyor.

2018 yılının en çok beklenen akıllı telefonlarından biri Nokia 9 oldu. Telefona dair çok sayıda söylenti ve beklenti var. Ancak Nokia tarafında henüz kayda değer bir sızıntı yok.

Kamera konusunda her zaman kendi has bir tarzı olan Nokia, yeni modelinde kamerayı öne çıkarmak istiyor olabilir. Çünkü kısa bir süre önce basına yansıyan yeni bir görsel, oldukça dikkat çekici. Nokia 9’a ait olduğu iddia edilen bu görsel yeni bir kamera teknolojisini işaret ediyor olabilir. Daha önce Lumia serisinde de kamera odaklı oldukça başarılı modeller görmüştük.

nokia 9 kamera sayisi

Nokia 9 kamerası nasıl olacak?

İlgili görseli siz de haberimizin içerisinde görebilirsiniz. LED flaşı saymazsak cihazın arka yüzeyinde 5 adet kamera var gibi duruyor. Bir veya birkaç tanesi sensör olsa bile böylesine bir kamera teknoloji şimdiye kadar hiç denenmedi.

Ağustos ayının en iyi 10 telefonu

Kamera konusunda uzun yıllardır Zeiss ile işbirliği yapan Nokia’nın bu yeniliği ile neler sunabileceği henüz belli değil. Basına sızan bu görselde de yine Zeiss logosu dikkat çekiyor. Kamera sensörü olduğunu tahmin ettiğimiz yuvarlakların dizilimi bile dikkat çekici.

Diğer taraftan cihazın teknik özellikleri hakkında net bilgiler yok. Ancak kutusundan Android 9 Pie ile çıkacağını söylemek mümkün. Bu ilginç sensör dizilimi hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.