Bu Nokia 3310 tam 1700 dolar!

nokia 3310 putin edition

Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan yeni Nokia 3310’un şimdide Supremo Putin versiyonu ortaya çıktı. İşte yeni Nokia 3310 Supremo Putin versiyonu hakkındaki detaylar.

Nokia’nın efsaneleşen modellerinden biri olan 3310, geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde yenilenmiş ve modernize edilmiş haliyle geri dönmüştü. Yeni Nokia 3310 daha satışa sunulmadan, çeşitli varyasyonları ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan en dikkat çekeni ise Supremo Putin isimli model.

Supremo Putin isminden de anlaşılacağı üzere Rusya Başkanı Putin’e ithaf edilen bir tasarıma sahip. Rusya’nın önde gelen teknoloji ve tasarım firması Caviar tarafından modernize edilen bu kasa titanyumdan oluşan bir gövdeye sahip. Arka tarafında altın kaplamadan Putin’in yüzü ve Rus milli marşı bulunuyor. Geri kalan özellikleri ise Nokia 3310 ile birebir aynı.

Tabi ki bildiğimiz 3310’dan farklı olan bir diğer yanı da fiyatı. Nokia 3310 Supremo Putin versiyonu 99.000 Rus Rublesi. Yani diğer bir değişle tam 1700 Amerikan Doları. Normal bir 3310’a oranla hayli pahalı diyebiliriz.

Gerçi bu telefonu satın almayı düşünen birisinin Putin’e gönülden bağlı olması lazım. Ya da Putin’in yakınında olup gözüne girmek isteyen, sempatik görünmek isteyen kişiler için de mantıklı bir seçenek gibi durduğunu söylemek gerekli. Tabi ki Cavira’ın bu telefondan sınırlı miktarda üreteceğini de dip not olarak belirtelim. Bakalım ilerleyen günlerde yeni 3310 daha farklı varyasyonlarıyla da karşılaşacak mıyız? Bekleyip göreceğiz.