LG G6, İngiltere’de de ön siparişe sunuldu

lg g6 2

LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni amiral gemisi modeli Amerika ve Güney Kore’nin ardından İngiltere’de de satışa sunuldu. Peki LG G6 İngiltere fiyatı ne kadar?

Güney Kore’nin önde gelen teknoloji firmalarından biri olan LG yeni amiral gemisi modelini geçtiğimiz günlerde tamamlanan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmıştı. LG G6, genel olarak ziyaretçilerin beğenisini toplamış ve telefonun kısa süre sonra satışa sunulacağı belirtilmişti.

Mobil Dünya Kongresi’nin tamamlanmış olmasına karşın hala LG G6 fiyatının ve çıkış tarihinin belli olmaması, bu telefonu bekleyen kitlenin de canını sıktı. Zira LG, telefonun fiyatını düzenlediği konferansta 649 dolarak açıklamıştı. Fakat bu fiyatla henüz hiçbir yerde karşılaşmadık.

En son Güney Kore’de ön siparişe sunulan telefonun fiyatı 800 dolar olarak lanse edildi. Gerçi bu ön siparişte yaklaşık olarak 330 dolarlık çeşitli hediyelerin sunulduğunu da hatırlatmamız gerekiyor.

LG G6 son olarak da İngiltere’de ön siparişe sunuldu. İngiltere’de hizmet veren saygın bir online cep telefonu mağazası, LG G6’yı 699 Pound’tan satışa sundu. Bu fiyatın da LG’nin G6 konferansında açıkladığı fiyatın hayli üstünde olduğunu söylememiz gerekiyor.

Tabi ki şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Akıllı telefon pazarını az çok takip ediyorsanız, telefonların ilk çıktığında böyle uçuk fiyatlardan listelenmesine zaten alışıksınızdır. Misal iPhone 7 çıkar çıkmaz ülkemizde satışa sunulmadığı için, bazı e-ticaret sitelerinde 5-6 bin liraya iPhone 7 bulabiliyorduk. O yüzden fiyatların netleşmesi için biraz daha beklemek en iyisi olacaktır.