Nokia 3310 ön inceleme MWC 2017 özel

nokia 3310 yeni akıllı telefon

Nokia 3310 Mobil Dünya Kongresinde yeni versiyonuyla birlikte ilgi odağı oldu. Fakat performans konusunda hepimizin aklında sorular var. Ürünün detaylarına sizin için hazırladığımız videomuzdan ulaşabilirsiniz.

İnce, hafif ve son derece dayanıklı Nokia 3310, tüm zamanların en çok satan telefonu özelliğine sahip bir klasiğin modern formda geri dönüşünü simgeliyor. İnanılması güç 22 saatlik konuşma süresi ve bir aylık bekleme süresine sahip Nokia3310’un canlı, renkli ve modern tasarımı, onu bugünün modern dünyasına taşıyor. Parlak kaplamalı Sıcak Kırmızı ve Sarı ile mat kaplamalı Koyu Mavi ve Gri olmak üzere Nokia 33 10, dört farklı renkte bizlerle buluşuyor.

Performansta sıkıntı olabilir,

Ürünün eksi yanlarına baktığımızda ise bir performans fakiri olduğunu görüyoruz. Tabii ki Nokia bunu bilerek ürünü piyasaya sundu. Yerli ve yabancı forumlarda bu ürünün tekrar çıkmasını isteyen kullanıcıları dinleyen Nokia yeni 3310 ile karşımızda. Bakalım Nokia3310’u isteyen kullanıcılar ürün çıkmadan önceki heyecanlarını şimdide koruyup ürünü alacak mı? Benim aklımdaki tek soru işareti bu. Nokia3310 ile ilgili tüm detaylar videomuzda.

 

 

 

 

,

 

 

 

 

 

 

,

 

 

 

nokia 3310 yeni akıllı telefon