Nokia’nın yeni giriş seviyesi telefonu ortaya çıktı

Nokia 3.1 Plus review 12

HMD Global’in uygun fiyatlı telefon yelpazesini genişletme çalışmaları sürüyor. Nokia TA-1124 isimli yeni bir cihaz, Snapdragon 439 ile birlikte gün yüzüne çıktı.

Nokia’nın ilk Snapdragon 439’lu telefonu yolda

HMD Global’in üzerinde çalıştığı TA-1124 isimli telefon, FCC belgelerinde ilk kez kendini gösterdi. Belli başlı özellikleriyle genel hatları da ortaya çıkan yeni model, Nokia’nın kalabalık giriş seviyesi ailesine katılacak ve aynı zamanda Snapdragon 439 çipsetiyle bir marka için bir ilk olacak.

FCC belgesine göre modelin özelliklerini şöyle sıralayabiliriz: 6 inç LCD ekran, 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 439 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama, microSD kart girişi, 13+5 MP arka; 8 MP ön kamera ve Android 9 Pie işletim sistemi.

Yongaseti ve bellek ikilisi dışında, Nokia 3.1 Plus‘la hemen hemen aynı özelliklere sahip TA-1124 kod adlı telefonun, hangi isimle piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor. Dolayısıyla cihazın tasarımı, fiyatlandırması ve satılacağı pazarlar da kesinleşmemiş durumda. Önümüzdeki günlerde fırsat buldukça bu bilgileri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

En ilginç PlayStation tasarımları!