Nintendo Switch Söküldü İşte İçindekiler!

nintendo switch mi playstation 4 mü

Japon teknoloji devi Nintendo yeni oyun konsolu Switch geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Mart ayında satışa çıkacak olan konsol tamamen söküldü. Yeni nesil oyun konsolunun içerisindeki parçalara ve diğer özelliklere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Oyun dünyasının köklü isimlerinden olan Nintendo, yıllardır kendi konsollarıyla dünya pazarında büyük ses getiremiyordu. Sıkıntılar nedeniyle politikasını değiştiren şirket, İOS ve Android gibi mobil platformlarda kendi oyunlarını yayınlayacaklarını açıklamışlardı. Pokemon, Mario gibi örneklerinden de görüldüğü üzere firma, bu konuda oldukça başarılı. Ancak sadece 3. parti platformlara oyun geliştirmek istemeyen üretici bir yandan da yeni oyunlar ve yeni oyun konsolu üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Nintendo Switch adındaki konsol hem taşınabilir hem de alışılmış konsol deneyimini bir arada yaşatmayı hedefliyor. Nvidia tarafından geliştirilen Tegra yonga seti ve ekran kartlarının kullanılacağı Switch, taşınabilir yapısı sayesinde istediğiniz her yerde oyun oynama imkanı sağlıyor. Ayrıca televizyon ünitesine takarak da kontrolcüler ile birlikte alışılmış konsol deneyimini yaşamak mümkün.

Mart ayında satışa çıkacak olan konsol Çinliler tarafından söküldü. Konsolun ana bölümü olan tableti söken Çinliler, tek tek tüm parçaları gün yüzüne çıkardı. Bazı teknik özellikler ile görsellerin uyuşmaması nedeniyle fotoğraflardaki cihazın sahte olup olmadığı konuşuluyor. Fotoğraflardaki cihaz resmi görsellere çok yüksek oranda benziyor, bu nedenle sahte olmaması, erken mühendislik örneği olması da muhtemel.

Konsolun fotoğraflarına diğer sayfalardan ulaşabilirsiniz.

 

iPhone, Çinli Üreticilerin Gerisinde Kaldı!

13bcb77eca80653824a220809edda144ac34820c