Nintendo Switch Online’ın yeni NES oyunları belli oldu

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online sistemine Nisan ayı içerisinde eklenecek olan NES oyunları açıklandı. Super Mario Bros.: The Lost Levels, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream ve Star Soldier oyunları bu ay sisteme ekleniyor.

Nintendo Switch, Nintendo ve 3. parti yapımcıların oyunlarının yanında retro tutkunlarına da geçtiğimiz yıl tanıtılan Online sistemi ile NES oyunlarını sunmaya başlamıştı. İlk etapta popüler NES oyunlarını sisteme ekleyen Nintendo, her ay düzenli olarak bu servisine yeni oyunları eklemeye başlamıştı.

Nintendo Switch Online’ın yeni NES oyunları!

Nintendo; Switch’e bu ay gelecek oyunları açıkladı. Nisan ayı içerisinde Super Mario Bros.: The Lost Levels, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream ve Star Soldier oyunları Online servise eklenecek.

Nintendo Switch’in yeni iki farklı sürümü gelebilir!

Şahsen Super Mario Bros.: The Lost Levels’ı uzun zamandır bekliyordum. NES döneminde severek oynadığım Super Mario Bros.: The Lost Levels’ı Switch’te el modunda oynamak büyük keyif verecektir.

Nintendo Switch Online

Bunun yanında Punch-Out!! Featuring Mr. Dream’in de sisteme eklenmesi oldukça sevindirici. Aylık 2.99 dolar gibi oldukça uygun fiyata sunulan Nintendo Switch’in Online servisi, umarım ilerleyen aylarda SNES ve GBA oyunlarını da sisteme dahil eder.