Nintendo Switch için yeni oyunlar yolda!

Nintendo Switch

Nintendo Switch için düzenlenen Direct Mini etkinliğinde yeni oyunlar duyuruldu. Bakalım bu oyunlar arasında hangisi hoşunuza gidecek?

Nintendo, Nintendo’nun geliştirici ve yayımcı ortaklarından Nintendo Switch oyunlarına odaklanan bir video sunumu olan Nintendo Direct Mini: Partner Showcase’i sundu. Video, bu yıl çıkacak olan bir dizi Partner Showcase sunumlarından ilki oldu.

İlk sunumun öne çıkan özellikleri arasında Shin Megami Tensei RPG serisindeki iki yeni oyun hakkında detaylar var – serinin en sevilen oyunlarından biri olan Shin Megami Tensei III’ün yüksek çözünürlüklü bir versiyonu ve ana numaralı serideki yeni bir oyun, 2021’de Nintendo Switch’te eşzamanlı bir küresel lansman gerçekleştirecek olan Shin Megami Tensei V.

The Nintendo Direct Mini: Partner Showcase ayrıca Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda, için yeni karakterler, modlar ve haritalar ekleyen üç ücretli DLC paketini tanıttı. Ayrıca video, yaklaşan iki Nintendo Switch oyunu, Rogue Company ve WWE 2K Battlegrounds oynanış videolarını gösterdi.

Shin Megami Tensei V: ATLUS’un Shin Megami Tensei serisindeki bir sonraki oyunu sadece Nintendo Switch’e geliyor. Bu destansı rol yapma oyununda, düzenin kendisi çöktü ve kaos her şeye hakim. Shin Megami Tensei V, 2021’de Nintendo Switch’te eşzamanlı bir küresel lansman gerçekleştirecek.

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster: Avrupa’da Shin Megami Tensei: Lucifer’s Call olarak bilinen Shin Megami Tensei III’ün ilk çıkışından bu yana 17 yıl geçti. Şimdi, kıyamet efsanesi, klasik oyunun tam yüksek çözünürlüklü bir versiyonunda geri dönüyor ve 2021 baharında Nintendo Switch’e geliyor.

Rogue Company Switch için duyuruldu

First Watch Games’in bu çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı oyununda silah ve yetenek cephaneliğine rakiplerinizi alt edin. Rekabetçi ve gündelik oyun modlarında diğer oyuncularla çarpışın veya ortamı kızıştıran AI rakiplerine karşı mücadeleye çıkın.

The Outer Worlds Nintendo Switch inceleme

Oyuncular savaşta ölürse, takım arkadaşları onları canlandırabilir ve hemen savaşa geri dönmelerine izin verebilir. Hareket kontrollü hedefleme desteği ile birlikte platformlar arası oyun ve çapraz kaydetme de ilk günden destekleniyor. Rogue Company hakkında daha fazla bilgi daha sonra açıklanacak.

WWE 2K Battlegrounds geliyor!

WWE 2K Battlegrounds: WWE 2K Battlegrounds, 18 Eylül’de Nintendo Switch’e çıktığında, hem casual oyuncular hem de güreş hayranları kolay, pick-up-and-play çok oyunculu deneyimi sevecekler.

Cadence of Hyrule DLC’ler ile coşacak! 

Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda DLC:Üç ücretli DLC paketi  Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda’ya geliyor. İlk paket bugün çıkıyor.

  • DLC Pack 1: Character Pack – İlk pakette, Naginata silahıyla aralıklı saldırılarda başarılı olan Impa ve meydan okumayı sevenler için mükemmel olan Aria dahil olmak üzere oyunun topluluğuna beş ek karakter daha katılıyor.
  • DLC Pack 2: Melody Pack – Bu paketi satın aldıktan sonra oyuna, arka plan müziğinin yeniden düzenlenmiş sürümleri de dahil olmak üzere 39 şarkı eklenecektir. Oyuncular, arka plan müziğini istedikleri zaman değiştirebilir, böylece Hyrule’de seyahat ederken en sevdikleri şarkıları dinleyebilirler.
  • DLC Pack 3: Additional Story Content – Symphony of the Mask – Gizemli Skull Kid olarak oynayın ve yeni şarkılar ve yeni bir hikaye ile birlikte üçüncü DLC paketinde yeni bir haritaya katılın. Skull Kid ayrıca yaptığı maskelere göre yetenekleri değiştirme gücüne de sahip.