Nintendo Switch eShop’ta indirim rüzgarı!

nintendo eshop

Nintendo eShop üzerinde sattığı oyunlarda büyük indirime gitti. Bazı Nintendo Switch oyunlarının fiyatları yüzde 70 oranında düştü. İşte konu hakkındaki detaylar.

Nintendo Switch sahiplerinin genel olarak şikayetçi oldukları konu oyun fiyatlarının biraz yüksek olması. Aynı oyunu PC, PS4 veya Xbox One’da çok daha ucuza satın alırken, Switch’te indie tarzı yapımlar için bile AAA tarzı oyun parası isteniyor. Bu durum da Switch sahiplerinin moralini bozuyor.

İşin diğer bir kötü yanı ise, eski oyunların Switch’te yeni oyun fiyatına satılması. Örneğin 2 – 3 yıl önce çıkmış olan yapımlar, Switch için uyarlandığında tekrardan yeni oyun fiyatından satılıyor.

Neyse ki geçtiğimiz gün start alan Nintendo Switch eShop indirimleri ile pek çok oyunu yüzde 50’nin üzerinde indirimlerle satın almanız mümkün. Hali hazırda Switch eShop üzerinde 100’den fazla oyun indirime girmiş durumda. Bu indirim rüzgarı sayesinde 5 doların altına onlarca oyun satın almanız mümkün.

Üstelik bu indirim kampanyası sadece indie tarzı oyunları kapsamıyor. Mortal Kombat 11 gibi 59.99 dolardan satılan bazı oyunların fiyatı da 35.99 dolara kadar düşmüş durumda. Eğer bir Switch sahibiyseniz mutlaka eShop’a göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın