Nintendo Switch alana LABO hediye!

Nintendo Switch eShop

Black Friday kapsamında Nintendo Switch alana LABO ürünlerinden bir tanesi hediye ediliyor. Switch almayı düşünüyorsanız bu kampanyayı kaçırmayın.

Black Friday çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de son hızla devam ediyor. Şimdi de Nintendo Switch’te kaçırılmayacak indirimler yapıldı. Türkiye’de 25 Kasım 2019 ile 1 Aralık 2019 tarihileri arasında Nintendo Switch alan herkese Nintendo LABO ürünlerindelerin bir tanesi hediye diliyor.

Bu Nintendo Switch kampanyası kaçmaz!

Bildiğiniz gibi Nintendo, geçtiğimiz aylarda Switch’in bataryasının iyileştirilmiş bir sürgünü satışa sunmuştu. Normal Switch’e göre oyuna bağlı olarak neredeyse 2 saat gibi fark edilir ekstra bir oynama süresi sunan yenilenen Switch, bu indirim furyası kapsamında oyunculara 2,889 TL‘den satışa sunuluyor.

Bu kampanya kapsamında Robot Kit, Vehicle Kit ve Multi Kit LABO ürünlerinden birine ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. 2 yıl boyunca Nintendo Türkiye CD Media Garantili olan bu konsolu fiyatı bu denli düşmüş ve LABO hediye ediyorken kaçırmamanızı öneriyoruz.

Nintendo Switch

Nintendo Switch’te yer alan oyunlar inanın sizleri ekran başına kitleyecek. The Legend Of Zelda Breath Of The Wild, Mario Odyssey, Super Smash Bros. Ultimate, Pokemon Sword & Sheild ve Luigi’s Mansion 3 gibi birbirinden güzel yapımlar sadece Switch’te yer alıyor.

Devil May Cry 3 Nintendo Switch için duyuruldu

Bu kampanyanın tüm teknolojik perakende firmalarda geçerli olduğunu belirtelim. Dilerseniz de Gizala üzerinden ürünü havele seçeneği ile 2,800 TL‘ye satın da alabilirsiniz. Son olarak Switch’in TV’ye bağlanmayan el konsol sürümü olan Switch Lite’ın ise 1,970 TL’den Türkiye’de resmi olarak satışa sunulduğunu belirtelim.