Nexus 5X’i bekleyenlere müjde geldi!

7 nexus 5x uzucu gercekler

Son dönemin yıldızı olan yeni nesil Nexus cihazlar, geçtiğimiz günlerde ABD’de satışa çıktı. Şimdi sıra Avrupa ve Türkiye’de. Nexus 5X’in Avrupa’da satışa çıkış tarihi haberimizde. Nexus 5X Türkiye’ye ne zaman gelecek diye merak ediyorsanız, haberimize bekliyoruz.

7-nexus-5x-uzucu-gercekler

Google, Eylül ayının sonunda yeni nesil Nexus akıllı telefonlarını duyurdu. Huawei Nexus 6P ve LG Nexus 5X modelleri, 2016 yılında Google’ın akıllı telefonları olarak boy gösterecek. Şimdiden ABD’de satışa çıkan modeller, artık Avrupa ve Türkiye’de bekleniyor. İlk bilgi geldi ve Nexus 5X’in Avrupa’ya ne zaman geleceği belli oldu.

Android Police isimli sitenin haberine göre LG Nexus 5X modeli 9 Kasım tarihinde Avrupa için ön siparişe sunulacak. Nexus 5X 16 GB 527 Dolardan, 32 GB olan ise 582 Dolardan Avrupa’lı kullanıcılar ile buluşacak. Bu rakamlar İspanya, Almanca ve Fransa için geçerli olacak. Teslimatlar ise yine Kasım ayı içerisinde başlayacak. Peki Nexus 5X, Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Google’ın online mağazası ülkemizde bulunmadığı için Nexus cihazları üreticilerin kendisi getiriyor. Dolayısıyla Türkiye’deki çıkış tarihi LG belirleyecek. LG, şimdiye kadar ürettiği tüm Nexus cihazlarını ülkemizde de satışa çıkardı. Biraz gecikmeli olsa da modelleri teknoloji marketlerinde gördük. Kasım ayı içerisinde belirlenen ülkelerde satışa çıktıktan sonra LG’nin Nexus 5X’i Türkiye’ye getirmesini bekleyebiliriz. Aralık 2015 veya Ocak 2016’ta Nexus 5X’in Türkiye’de satışa çıkacağını tahmin ediyoruz. Ancak bu konuda LG tarafından yapılmış resmi bir açıklama henüz yok. Avrupa için belirlenen fiyatlara bakacak olursak, Nexus 5X’in güncel döviz kuruyla birlikte 2000 TL bandında satışa çıkması beklenebilir.

Android için RAW fotoğraf çekmenizi sağlayan 5 uygulama!