Netflix şifre paylaşımı güvenle yapılabilecek

Netflix şifre paylaşımı yenu1

Dünyanın en büyük online film ve dizi izleme platformlarından olan Netflix şifre paylaşımı daha güvenli hale geliyor.

Film, dizi ve çeşitli belgesellerin izlenebildiği Netflix şifre paylaşımı son dönemlerde oldukça popüler. Ayrıca Netflix kullanıcıları da dijital abonelik sistemi sayesinde çok daha güvenli bir müzik keyfi yaşayabiliyor. Amerikalı bir girişim şirketi tarafından yapılan Chrome uzantısı sayesinde artık bu şifrenizi çok daha kolay paylaşabilirsiniz.

Netflix şifreleri paylaşılabilecek

DoNotPay ismindeki Amerikalı bir girişim şirketi netflix’teki hesap bilgilerinizi şifrelenmiş bir şekilde paylaşma imkanı sunuyor. Ancak bu uzantıyı eklemeniz için öncelikle SMS ile kimlik doğrulaması yapmanız şart.

Google ve YouTube Corona virüsü yeni2

Kaç kişinin paylaştığınız hesabı görmesini istiyorsanız uzantı ona göre bir ayarlama yapıyor. Ayrıca artık kimin hesabınızı kullanmasını istemiyorsanız, onun erişimi kesilebiliyor. Müzik ve video gibi tüm akış hizmetleri bu Chrome uzantısı sayesinde yapılabiliyor. Netflix, Disney ve Amazon gibi şirketlerin buna pek sıcak baktığını söylemek mümkün değil. Ancak yine de şirket yasal olarak çalışıyor ve herhangi bir sorun görünmüyor.

Hatırlayacağınız üzere Spotify kısa bir süre önce aile planındaki kullanıcıların aynı adreste yaşaması gibi bir zorunluluk getirmişti. Ayrıca bunların ara ara doğrulanması gerektiği de şirket tarafından söylenmişti. Şimdi ise böyle bir rahat şifre paylaşımı muhtemelen bu platformun da hoşuna gitmeyecek. Arkadaşlarınızla Netflix şifresi paylaşmak kulağa çekici geliyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.