Netflix, “One Piece” ve “Avatar: The Last Airbender” için ilk bakışı sundu

Netflix, "One Piece" ve "Avatar: The Last Airbender" için ilk bakışı sundu

Netflix bugünkü Tudum 2023 etkinliğinde, sevilen animasyon dizisinin merakla beklenen iki canlı aksiyon uyarlaması için yeni fragmanlar yayınladı. İşte tüm detaylar.

One Piece, yayın hizmetindeki 31 Ağustos prömiyerinden önce tam bir fragman ile karşımıza çıktı. 2024’e kadar gelmeyecek olan Netflix Avatar: The Last Airbender için kısa bir teaser fragman dışında paylaşılan bir şey yok ancak bu bile sevenleri meraklandırdı denebilir. 90 saniyelik One Piece fragmanı, manga ve uzun süredir devam eden anime serisinin canlı aksiyon versiyonunun oyuncu kadrosunu gözler önüne serdi. Lastik gibi esneyebilen naif ama nazik kahraman Monkey D. Luffy hayranlarının karşısına gelecek. Diğer Hasır Şapka Korsanı ekibi üyeleri, Roronoa Zero rolünde Mackenyu, Nami rolünde Emily Rudd, Usopp rolünde Jacob Romero Gibson ve Sanji rolünde Taz Skylar karşımıza çıkacak.

Netflix, "One Piece" ve "Avatar: The Last Airbender" için ilk bakışı sundu

Bu arada, 37 saniyelik Netflix Avatar: Son Hava Bükücü teaser’ı bize canlı aksiyon versiyonundan oyuncu kadrosunun veya ortamların herhangi bir görüntüsünü vermiyor. Bunun yerine, dört ulusun (Su Kabileleri, Toprak Krallığı, Ateş Ulusu ve Hava Göçebeleri) sembollerinin girip çıktığını görüyoruz. Oyuncu kadrosunu nihayet gördüğümüzde, Aang rolünde Gordon Cormier, Katara rolünde Kiawentiio, Sokka rolünde Ian Ousley ve Ateş Lordu Ozai rolünde Daniel Dae Kim yer alacak.

Birkaç yıl önce Avatar: Son Hava Bükücü orijinal serisinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko’nun yeni uyarlamanın kaynak malzemeye ne kadar sadık olacağı konusunda soru işaretleri yaratarak projeden ayrıldığını hatırlatalım. Bu yüzden yeni yapım tamamen orijinal bir içerik ile de gelebilir.

Twitter müzik yayıncıları yüzünden büyük cezalar yiyebilir