Netflix 90’ların efsanesini yeniden çekti!

Netflix 90'ların efsanesini yeniden çekti

Netflix 90’ların efsanesini yeniden çekti! Netflix, 90’ların popüler filmi She’s All That’i yeniden uyarladı ve yapımın ilk fragmanını yayınladı.

27 Ağustos’da Netfylix platformunda izleyici ile buluşacak olan He’s All That , bakalım 90’larda yayınlanan She’s All That kadar beğenilecek mi.

Bu eğlenceli ve tam bir yaz filmi olan yapım orijinali She’s All That filminden biraz daha farklı. Filmin konusuna gelecek olursak, Padgett, okulun popüler çocuğu ile sevgilidir fakat sevgilisi onu tüm okulun önünde rezil eder. Yaşadığı bu rezaleti uzun süre atlatamayan Padgett, okullarında popüler olmayan, sıradan bir çocuğu (Cameron) yaklaşan balo için balo kralı yapmaya karar verir.

Netflix 90’ların efsanesini yeniden çekti!

Filmin oyuncu kadrosu genç aktörlerden oluşuyor. Padgett rolünü son zamanlarda popüleritesini arttıran isim Addison Rea canlandırırken Cameron karakterini Tanner Buchanan oynayacak. Ayrıca Madison Pettis ve Peyton Meyer’in yanı sıra filmde küçük bir rolü olacak Addison’ın BFF’si Kourtney Kardashian da kadroda yer alıyor.

He’s All That yeniden çevrimi düşündüğünüzden çok daha erken çıkıyor. Ağustos 2021 tarihinde Netflix platformunda yerini alacak yapımın yıldızları Addison ve Tanner vizyon tarihini özel bir instagram videosu ile duyurmak için bir araya gelmişti.

Şimdiden kendinden oldukça söz ettiren He’s All That filmini bizlerde merakla bekliyoruz. Bakalım film Netflix’in beklediği ilgiyi görebilecek mi? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Güncelleme sonrası ETH fiyatı coştu!