Nokia James Bond ile yeni telefonunu tanıtacak

Nokia James Bond

Bir zamanların telefon devi Nokia James Bond filmi sayesinde yeniden popüler dönemlerine dönüş için bir kapı açmaya çalışacak. Şirketin ilk 5G telefonu, James Bond filminin trailer’ında tanıtılacak. 

MWC 2020’nin Coronavirüsü nedeniyle iptal edilmesinden sonra telefon üreticileri yeni modellerini tanıtmak için farklı çözümler aramaya başladı.

Nokia James Bond ile yeniden karizma mı arayacak?

Nokia da yeni 5G telefonu için, sinema dünyasının en reklam kokan filmi James Bond’un içinde yer almaya karar verdi.

Adeta reklamı yapılacak markalara ve ürünlere göre senaryosu yazılan bir sinema serisine dönüşen James Bond’un son filminde Nokia’nın ilk 5G modeline de şahit olacağız.

Trailer’de gösterilecek sahneye göre, 00 ajanlarından Nomi, kendisine verilen bir görevi bitirmek için Nokia’nın 5G telefonundan yardım alacak. Biz de bunu görüp hayran kalacağız ve koşa koşa mağazalara gidip Nokia telefonu satın alacağız.

HMD Global’ın duyurusuna göre Nokia’nın yeni telefonları  Nokia 7.2 ve 3310 da yeni James Bond filminde görülecek. Öyle anlaşılıyor ki Nokia film için güzel bir reklam bütçesi ayırmış bulunuyor.

macOS için Facebook Messenger çıktı!

Nokia’nın reklam anlaşması için ne kadar ödediğiniz henüz bilmiyoruz. Ancak, 2015 yılında da Sony, James Bond karakterini oynayan Daniel Craig’in, Xperia Z4 ile poz vermesi için 5 milyon dolar ödemişti.

Hatırlayacağınız üzere, 90’ların kült filmi Matrix’te de, ortamı kırıp geçen süper abimiz Neo ve saz arkadaşları, Nokia’nın efsanevi kapaklı modelini kulaklarına dayaya dayaya telefonu ünlü yapmışlardı. Bakalım yeni 5G Nokia telefonu da aynı başarıyı gösterebilecek mi?

Nokia James Bond