Netflix 2021 Altın Küre ödüllerine hükmetti!

Netflix 2021 Altın Küre ödüllerine hükmetti!

Netflix 2021 Altın Küre ödüllerinde adından söz ettirdi. Ancak etkinlik tam bir kaostu. I May Destroy You gibi eleştirmenlerce beğenilen şovlar adaylıkları kaçırdı. Bunun da ötesinde, Tina Fey ve Amy Poehler’ı içeren Zoom toplantısı açık kaldı. Böylece bazı ilginç diyalogların duyulmasına sebep oldu. Yine de sonunda ödüller verildi. Gecenin en büyük kazananı Netflix oldu.

Netflix’ten The Crown, En İyi Televizyon Dizisi Draması, En İyi Erkek Oyuncu (Josh O’Connor), En İyi Kadın Oyuncu (Emma Corrin) ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Gillian Anderson) dallarında dört ödül kazandı. The Queen’s Gambit, En İyi Televizyon Kısa Dizi ve En İyi Kadın Oyuncu (Anya Taylor-Joy) dahil olmak üzere iki ödül kazandı. Diğer Netflix ödülleri arasında Chicago 7 Denemesi için En İyi Senaryo, Rosamund Pike for I Care a Lot (Komedi veya Müzikalde En İyi Kadın Oyuncu) ve Ma Rainey Black Bottom dalında En İyi Erkek Oyuncu kazanan Chadwick Boseman bulunuyor. Searchlight Pictures’tan Nomadland  diğer büyük kazanan oldu ve En İyi Film ve En İyi Yönetmen (Chloe Zhao) seçildi. Yine film tarafında, Get Out’tan Daniel Kaluuya, Warner Bros. için En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Netflix 2021 Altın Küre ödüllerine hükmetti!

Amazon Studios, Borat Subsequent Moviefilm için üç ödül kazandı. Apple TV +, Ted Lasso için Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Jason Sudeikis için tek bir ödül kazandı. Yayın yapılmayan tarafta, Schitt’s Creek iki ödülle en büyük kazanan oldu. Mark Ruffalo, I Know This Much is True ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Salgın azaldığında yayın akışının zirvede kalıp kalamayacağı görülecek. Ancak umarım COVID-19 2022 Altın Küre’ye kadar çoğunlukla etkisini yitirmiş olacak.

Microsoft Surface Duo 2 5G ve geliştirilmiş kamera ile geliyor