2020 Altın Küre kazananları belli oldu

altın küre

#İŞBİRLİĞİ

Oscar’ın habercisi olarak gösterilen Altın Küre ödüllerinde kazananlar belli oldu. İşte 2020 Altın Küre kazananları ve diğer detaylar.

Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak gösterilen Oscar’a artık sayılı günler kaldı. Oscar öncesinde 2020’ye damga vuran yapımların yarıştığı bir diğer organizasyon olan Altın Küre’de ödüller sahiplerini buldu. 2020 Altın Küre kazananları büyük bir ihtimalle Oscar Ödülleri’nde de sahneye çıkacaktır. En azından sinema dünyasındaki genel kanı bu yönde. Çünkü geçtiğimiz günlerde de Altın Küre alan filmlerin Oscar da kazandıkları görülmüştü.

2020 Altın Küre kazananları listesine baktığımızda belli başlı yapımların öne çıktığını görüyoruz. Örneğin Parasite filmi. Oscar alacağına kesin gözüyle bakılan bu yapım yabancı dilde en iyi film dalında Altın Küre ödülünü almayı başardı. Ayrıca Joaquin Phoenix de Joker filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Pek çok otorite Joaquin Phoenix’in Oscar töreninde de sahneye çıkacağına inanıyor. Şimdi lafı daha faza uzatmadan sizleri 2020 Altın Küre adayları ve kazananları ile başbaşa bırakalım. (Diğer isimleri görmek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Altın Küre adayları ve kazananları

En İyi Film (Drama)

The Irishman
Marriage Story
1917 (Kazanan)
Joker
The Two Popes