NES Classic Edition 2018 yılında Mağazalardaki yerini yeniden alacak

nes classic edition resimm

Birçok oyuncuya nostajik günleri yeniden yaşatan NES Classic Edition 2018 yılı içerisinde yeniden perakende satış mağazalarında kullanıcıların evine girmeyi bekleyecek.

Nostaljik zamamları özleyen kullanıcıların evlerine konuk olan NES Classic Edition çok yakında perakende mağazalarda yeniden satışa girmeye hazırlanıyor. Firma tarafından gelen bilgilere göre 2018 yılı yaz aylarında mağazalarda yeni NES Classic Edition konsolları kullanıcısına ulaşmayı bekleyecek. Detaylar yakın bir tarihde Nintendo tarafından basınla paylaşılacak.

Yeni gelmesi planlanan  Super NES Classic Edition’ın 2017 sonuna kadar dağıtımının sürmesi düşünülürken, Nintendo yüksek miktarda fazla talep nedeniyle Super NES Classic Edition satışlarının 2018 yılında da devam edeceğini duyurdu. Bunun yanında Super NES Classic Edition’ın ilk günkü adet miktarı NES Classic Edition’a kıyasla daha fazla olması planlanıyor. Bu doğrultuda firma mağazalara çok daha fazla ürün gönderme kararı almış bulunuyor. Bilindiği üzere NES Classic Edition’a  sahip olmak isteyen birçok kullanıcı ürün yetersizliği nedeniyle mağazalardan mutsuz bir şekilde ayrılmıştı.

Super NES Classic Edition ürününe sahip olmak isteyen kullanıcılar (Avrupa sürümü Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System)  79.99 dolar gibi bir fiyatı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar. Ürün, 29 Eylül tarihinde raflardaki yerini alıp kullanıcısını mutlu etmeye çalışacak.

BMW yeni elektrikli konsept aracı Vision Dynamics modelini tanıttı