Nintendo Super NES Classic satışa sunuluyor!

super nes classic

Nintendo, NES Classic’in ardından şimdi de Super NES Classic isimli yeni mini konsolunu satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Nintendo’nun kısa süre önce satışa sunduğu NES Classic isimli mini konsolu kısa süre içerisinde tükenmiş ve sonrasında da kara borsaya düşmüştü. Nintendo, Switch üretimini yetiştirebilmek için NES Classic üretimini durdurduğunu açıklamıştı.

Normal fiyatı 80 dolar olan NES Classic’in kısa süre içerisinde karaborsada 250 dolara alıcı bulması Nintendo’yu tekrardan harekete geçirdi. Nintendo’dan yapılan açıklamada Super NES Classic isimli mini konsolun 29 Eylül’de satışa sunulacağı belirtildi.

Super NES Classic, aynı NES Classic’te olduğu gibi HDMI bağlantılı bir mini oyun konsolu ve çift kumanda ile satışa sunulacak. 80 dolardan satışa sunulacak olan cihazın içerisinde hali hazırda 18 farklı oyun yer alacak. Bu oyunların tam listesine aşağıdan göz atabilirsiniz. Nintendo, Super NES Classic ismini verdiği yeni konsolunun stok bilgisi hakkında fazla bir ayrıntı vermedi.

Contra III: The Alien Wars™
Donkey Kong Country™
EarthBound™
Final Fantasy III
F-ZERO™
Kirby™ Super Star
Kirby’s Dream Course™
The Legend of Zelda™: A Link to the Past™
Mega Man® X
Secret of Mana
Star Fox™
Star Fox™ 2
Street Fighter® II Turbo: Hyper Fighting
Super Castlevania IV™
Super Ghouls ’n Ghosts®
Super Mario Kart™
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars™
Super Mario World™
Super Metroid™
Super Punch-Out!! ™
Yoshi’s Island™