Need for Speed ​​Unbound, 2 Aralık’ta geliyor

Need for Speed ​​Unbound, 2 Aralık'ta geliyor

Need for Speed ​​serisi, 2019’daki Need for Speed ​​Heat serisinden bu yana sessizdi, ancak Criterion ve EA oyunu geri getirmeye hazır. İşte tüm detaylar.

Oyunun şirketi bir kez daha formülle uğraşıyor. Sokak sanatının unsurlarını gerçekçi görünümlü arabalar ve “gerçek sonuçlar” vaat eden bir oyun sistemi ile birleştiren fantezi yarışçısının bir devamı olan Need for Speed ​​Unbound yakında piyasaya sürülecek. Bu kapsamda oyunun severleri uzun süredir bekledikleri yeniliklere kavuşacak.

Need for Speed ​​Unbound, 2 Aralık'ta geliyor

Oyunda bir aile otomobil mağazasından çalınan “paha biçilmez” bir arabayı kurtarmak için sokak yarışı liginin zirvesine çıkması gereken yeni bir yarışçıyı oynuyorsunuz. A$AP Rocky, stili ödüllendiren bir “hassas sürüş” modu da oyun severlerin beğenisine sunulacak. Müziklerinden tutun her detayına kadar benzersiz bir deneyim sunmayı hedefleyen oyun şimdiden gözleri üzerine topladı. Oyun Need for Speed ​​mekaniklerini içerecek, ancak şık sürüş karşılığında nitro yakıtlı hız artışları da alacaksınız. Giysiler ve plakalar gibi öğelere kadar uzanan sanal para birimi tabanlı özelleştirmeye sahip olacaksınız. Ücretsiz güncellemeler yeni özellikler, modlar ve ham içerik eklenecek.

Yeni oyun 2 Aralık’ta PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkacak. Üzgünüz, PS4 veya Xbox One’ın piyasaya sürülmesini umduysanız, ne yazık ki bunlar gelmeyecek. Ancak yine de oyun artık klasikleşmiş oyunlar arasında bu sebeple yeni bir sürüm heyecanla bekleniyor.

Huawei son anlaşmasıyla ABD çip ambargosundan etkilenmeyebilir