Natalie Portman Thor 4 hakkında konuştu

Thor Love and Thunder

Ünlü oyuncu Natalie Portman 11 Şubat 2022’de vizyona girecek olan Thor 4 filmi hakkında konuştu. İşte detaylar.

Şüphesiz Marvel sinematik evreninde en çok merak edilen 4. Faz filmi Thor Love and Thunder diyebiliriz. Çünkü bu filmde bildiğimiz Thor Chris Hemsworth büyük ihtimalle rolüne veda edecek. Zaten San Diego’da gerçekleşen ComicCon etkinliğinde bu durum net bir şekilde gösterilmişti. Filmin yönetmeni olan Taika Waititi Thor’un çekici olan Mjolnir’i Natalie Portman’ın eline vermişti.

Sadece bu sahne bile film hakkında önemli ipuçları içeriyordu. Bu ipuçlarından en önemlisi ise Portman’ın yeni Thor olarak karşımıza çıkacağıydı. Zaten çizgi roman evreninde de benzer bir döngü söz konusuydu.

Natalie Portman Thor 4’te Mjolnir’i kullanmış

11 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek olan filmin kadrosunda Portman ve Hemsworth dışında Christian Bale ve Tessa Thompson da yer alıyor. Muhtemelen bu filmin ardından Thor karakteri olarak Portman’ı görmeye başlayacağız.

Hemsworth’e ne olacağı ise şimdilik belli değil. Belki kendisi Galaxy of Guardians ekibine katılabilir. Hatırlanacağı üzere Endgame’in sonunda bu ekiple birlikte dünyadan ayrılıyordu.

Portman geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Thor’un çekici Mjolnir’ı filmde sıkça kullandığını belirtti. Fakat sahneler hakkında çok fazla detay vermedi.

Dip not olarak hatırlatalım. Filmin yapım aşaması hali hazırda devam ediyor.  Lakin çıkışına uzun bir süre olduğunu hesaba katarsak herhangi bir gecikmenin yaşanmayacağını da söyleyebiliriz.

Ucuz AirPods için geri sayım başladı