n11’den Resimli Anlık Bildirim

n11

n11, tüketicilerin dikkatini çekmek ve geri dönüşü artırmak amacıyla ‘resimli anlık bildirim’ (image push notification) özelliğini Türkiye’de uygulayan ilk platform oldu.

n11.com, gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi ve anlık bildirimlere görsel eklemeye olanak sağlayan “resimli anlık bildirim” özelliğini Türkiye’de uygulayan ilk e-ticaret platformu oldu. n11.com moda kategorisinin reklam yüzü olan Tülin Şahin’in n11.com’da satılan ürünlerden oluşan şık bir kreasyonla yer aldığı ilk resimli anlık bildirim, tüketicilerde geleneksel bildirimlere kıyasla daha fazla ilgi uyandırdı.

HerModaGoreModa

Resimli anlık bildirim özelliği, n11.com Android uygulamasını yükleyen kullanıcıların yenilik, kampanya ve fırsatlardan öncelikli olarak haberdar olmasını sağlıyor. Resimli anlık bildirimler, metin tabanlı anlık bildirimden farklı olarak mesajı daha net aktarmaya ve ilgi uyandırmaya odaklı görseller kullanmaya izin veriyor. Böylece aktarılan mesaj çok daha hedefli ve çekici hale getirilebiliyor.

Facebook Kullanıcılarına Özel Koruma