TicToc TempChat ile Mesajlaşmayan Kalmayacak!

TempChat Uygulamasi Gorseli

Türkiye’nin en dinamik anlık mesajlaşma uygulaması TicToc, yeni özelliği ile anlık mesajlaşmada bir çığır açıyor.

Bir anlık mesajlaşma uygulaması ile neleri gerçekleştirebileceğinizi hiç düşündünüz mü? Bu konuda hiç sınır tanımayan mobil mesajlaşma uygulaması TicToc, yeni özelliği TempChat ile yine ilklere imza atıyor. TicToc, sadece SMS kullanabilen ve internete bağlanabilen telefonlara sahip kişiler ile TicToc kullanıcılarının mesajlaşabilmesine imkan tanıyan bir ilk ile kullanıcılarının karşısında. Yeni Tempchat özelliği ayrıca çıkışına özel 5 iPad mini ve n11.com’dan 800 adet 50 TL’lik hediye çeki kazandırıyor.

TempChat Uygulamasi Gorseli

TicToc Akıllı Telefon Zorunluluğunu Tek Taraflı Ortadan Kaldırıyor!

TicToc TempChat özelliği ile kullanıcılarının, TicToc kullanmayan, hatta akıllı telefonu olmayan kişilerle mesajlaşmasını sağlıyor. TempChat özelliğinde, kullanıcılara, telefon rehberlerindeki TicToc kullanmayan arkadaşları, TempChat listesi altında gösteriliyor. Kullanıcı sohbeti başlatmak için arkadaşını seçiyor ve bir davet gönderiyor. Bu davet ücretsiz olarak karşıdaki kişiye SMS şeklinde ulaştırılıyor. SMS’teki özel linke tıklayan kişi telefonundaki internet tarayıcısı üzerinden geçici sohbet ekranına aktırılıyor ve TicToc kullanıcısı ile sohbete başlayabiliyor. İnterneti olan her telefonla yapılabilecek bu konuşma sayesinde, akıllı telefonu olmayanlar bile bu imkandan yararlanabiliyor. TicToc kullanıcısı ise bedava mesajlaşmanın keyfini çıkarıyor.

TempChat ile iPad Mini Cepte!

TicToc’un yeni özelliği TempChat çıkışına özel 21 Nisan 4  Mayıs 2014 tarihleri arasında 5 adet iPad mini, 800 adet 50 TL’lik n11.com hediye çeki kazandırıyor. TempChat’i kullanarak TicToc’u olmayan 10 farklı arkadaşına TempChat daveti gönderenler iPad mini çekilişine, TempChat’i kullanarak TicToc’u olmayan 1 arkadaşına TempChat daveti gönderenler 50 TL’lik n11.com hediye çeki çekilişine katılmaya hak kazanıyor.

HTC One M8 Test Merkezimizin Konuğu Oldu