MWC 20 etkinliğine hangi firmalar katılmıyor?

MWC 20

MWC 20, Korona Virüsü yüzünden bu yıl dolu dolu geçmeyecek. Dev isimler virüs salgınını gerekçe göstererek etkinliğe katılmayacaklarını açıkladı.

24-27 Şubat 2020 tarihleri arasında Barcelona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 20 etkinliğine Korona Virüsü engel olacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıllarda istisnasız tüm teknoloji devlerine ev sahipliği yapan bu etkinlik, bu yıl virüs salgınından dolayı sekteye uğrayacak gibi görünüyor.

MWC 20 için işler iyi gitmiyor!

GSMA, Mobile World Congress için tüm sağlık önlemlerini aldık dese de teknoloji devleri birer birer etkinliğe katılmama kararı almaya başladı. Etkinliğe katılmayacak olan firmalar sırasıyla şöyle; Sony, Vivo, Amazon, Intel, MediaTek, TCL, LG, Ericsson, Nokia (HMD Global), Nvidia ve Facebook.

Galaxy Z Flip Türkiye fiyatı açıklandı!

Bu dev isimlerin etkinlikte olmayacak olması Mobile World Congress için oldukça üzücü bir durum. Bu şartlar altında Mobile World Congress’in iptal edilmesi bekleniyor. 3.000’den fazla katılımcının yer alacağı etkinlikte ne kadar sağlık tedbiri alınırsa alınsın maalesef ki fireler verilebilir.

MWC 20

GSMA nedeni bilinmez bir şekilde Mobile World Congress’i iptal etmemekte kararlı gibi görünüyor. Muhtemelen Cuma gününe kadar etkinliğin akıbeti belli olacak. Etkinlik düzenlense bile Intel, MediaTek, Nvidia ve Sony gibi isimlerin yer almaması, etkinliğin boş geçmesine neden olabilir.

Galaxy S20 Türkiye fiyatı belli oldu! Bu fiyatlar cep yakıyor!

Sizce bu şartlar altında Mobile World Congress etkinliği düzenlenmeli mi? İptal edilip salgının durması beklenip daha sonra düzenlense daha mantıklı olmaz mı? Gelin yorumlarda hep birlikte tartışalım.