Mucize 2 Aşk için ilk fragman yayınlandı

maxresdefault 18

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ve bir döneme damgasını vuran Mucize filminin devamı geliyor. İşte Mucize 2 Aşk için yayınlanan ilk tanıtım videosu.

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Mucize filmi 2015 yılında vizyona girmişti. Toplamda 19 hafta gösterimde kalan film 3.737.605 seyirci tarafından izlenmiş ve o yılın en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başarmıştı.

Mahsun Kırmızıgül ilk filmden yaklaşık olarak 4 sene sonra, Mucize 2 Aşk ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Mucize filminin sonunda Bozat yıllar sonra sağlığına kavuşmuş bir şekilde köyüne dönüyordu. İşte Mucize 2 Aşk filmi, Bozat’ın köyünden ayrılıp, sağlığına kavuştuğu ve normalleştiği yılları konu edinecek.

Mucize 2 Aşk filmi 2019’da vizyona giriyor

Filmin kadrosunda Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral, Sera Tokdemir, Deniz Özerman, Meray Ülgen, Suna Selen, Erol Aksoy, Metin Yıldız, Nazmi Kırık, Zekeriya Karakaş, Hakan Can Kargidanoğlu, Dilek Denizdelen, Berivan Kahraman, Berna Sülün, Ali Sürmeli, Erol Demiröz, Meral Çetinkaya, Ayda Aksel gibi isimler yer alıyor. Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde 7500’ün üzerinde yardımcı oyuncunun kullanıldığı belirtiliyor.

1 Mart 2019’da vizyona girecek olan 60’lı yıllarda geçecek. Bozat’ın yaşanmış gerçek hikayesine dayanan filmin vizyonda ses getirmesi bekleniyor.

Avengers Endgame Türkçe fragman yayınlandı