iPhone 6’nın Kopyası Rusya’da Görüldü

iPhone 6’nın Kopyası Rusya’da Görüldü

Cupertinolu teknoloji devi Apple’ın yeni amiral gemisi telefonu iPhone 6. iPhone 6 çıktığından beri pekçok firma yeni telefonun kopyalarını tasarlayıp durdu.

Bu firmaların en yoğun olduğu ülkelerin başında ise Çin yer alıyor. Genellikle Çinli telefon üreticileri Apple’ı kopyalayıp kopyaladıkları telefona üst seviye özellikler ekleyip ciddi anlamda bir pazar oluşturmak istiyor.

Texet iX; Asya’da ortaya çıkan bir iPhone 6 klonu. Hi-Tech Mail sitesinde klon telefonla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Yeni iPhone 6 klonu; 138.1 x 67 x 6.9 mm ölçülerinde.

iPhone 6’nın Kopyası Rusya’da Görüldü
iPhone 6’nın Kopyası Rusya’da Görüldü

Rus yapımı model telefon 127 gram ağırlığında. Dışardan iPhone 6 olarak görülen telefon içerden bambaşka gözüküyor. Yeni model iPhone 6 klonu Texet şu özelliklerden oluşuyor: Dört çekirdekli MediaTek MT6582 yongaseti.

Yongasetindeki işlemcilerin saat frekans hızı ise 1.3 GHz. Telefonun ana belleği 1 GB ve dâhili depolama alanı 8 GB. Cihazın arka kamerası 8 megapiksel, ön kamerası ise 2 megapiksel. Telefonun batarya performansı 1600 mAh. Cihazın fiyatı 174 dolar yaklaşık olarak 419 TL olacak.

Steam Workshop İçerik Üreticileri Coştu!