Motorola Razr 50’nin Fiyatı da Belli Oldu

Motorola Razr 50 Ultra

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği iki katlanabilir telefondan biri olan Motorola Razr 50’nin özelliklerinden sonra fiyatı da sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta teknoloji dünyasının gündemini en çok meşgul eden telefonlar arasında Motorola’nın yeni katlanabilir telefonları da yer aldı. Motorola Razr 50 ve Razr 50 Pro adını taşıyan bu iki model, geçtiğimiz hafta pek çok sızıntıya konu oldu. Bu sayede hem ilk görsellerini gördüğümüz, hem de özelliklerine dair ilk detaylarını öğrendiğimiz yeni Razr modelleri, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte Motorola Razr 50’nin fiyatı da belli oldu. Motorola’nın yeni katlanabilir telefonu, 699 dolarlık bir fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Telefon, ABD gibi bazı pazarlarda Razr 2024 adıyla satışa sunulacak.

Motorola Razr 50 Ultra

Motorola Razr 50’nin katlanabilir iç ekranı 6.9 inçlik pOLED bir ekran kullanacak. Bu ekranın çözünürlüğü 1080 x 2640p olacak. Telefonun dış yüzündeki ufak ekran ise 3.63 inç olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak.

Telefon, MediaTek’in Dimensity 7300X yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanının ise 256 GB olacağı söyleniyor. Telefonun bataryası ise 4200 mAh olacak.

Razr 50’nin kamera özellikleri henüz netlik kazanmadı. Razr 50 Ultra’da ise 50 megapiksellik ana kameraya 50 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Bu telefoto kamerada 2x optik zoom özelliği bulunacak. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel olacak. Standart modelden de benzer özellikler bekleyebiliriz.

GPT-4 Turing Testini Çoktan Geçti