Motorola Moto G62 özellikleri sızdırıldı

Motorola Moto G62

Motorola Moto G62’nin hem yeni görselleri hem de teknik özellikleri hakkında merak edilen detaylar sızdırıldı.

Motorola’nın Moto G serisine yeni bir telefon daha dahil oldu. Bu serinin en yeni üyelerinden Moto G52’yi kısa süre önce piyasaya süren Motorola, bu kez de Moto G62 adını taşıyan yeni bir modeli satışa sunmaya hazırlanıyor. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen bu telefon, bugün gelen bir sızıntı sayesinde tüm detaylarıyla görüldü.

Moto G52’nin en büyük eksiklerinden biri 5G desteği sunmamasıydı. Moto G52’nin aksine Moto G62’nin 5G desteği sunacağı söyleniyor. Çünkü telefon Snapdragon 480+ yonga setinden güç alacak. Hatırlarsanız Motorola’nın 5G desteği sunan telefonlarından Moto G51 5G’de aynı yonga setini kullanıyordu.

Motorola Moto G62 2

Motorola Moto G62’de Snapdragon 480+ yonga setine 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik edecek. Telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı arttırılabilecek.

Moto G62, FH+ çözünürlükte 6.5 inç ekrana sahip olacak. Ekranın yenilenme hızı ise 120Hz olacak. Telefonda AMOLED ekran kullanılacağı tahmin ediliyor ama şu ana kadar bu konuda net bir bilgi paylaşılmadı. Ekranın nokta şeklindeki çıkıntısında 16 megapiksellik selfie kamerası yer alacak.

Arka tarafta ise üç lensli bir kamera sistemi bulunuyor. Üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 ve 2 megapiksellik iki lens eşlik ediyor. Snapdragon 480+ yonga seti 4K video desteklemediği için bu üçlü kameranın video kalitesinin 1080p ile sınırlı olacağı tahmin ediliyor. Son olarak bataryaya geldiğimizde karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya ve hızlı şarj özellği çıkıyor.

Motorola henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmasa da şu ana kadar gelen bilgiler Motorola Moto G62’nin 300 doların altında bir fiyatla raflardaki yerini alacağını gösteriyor.

Bitcoin madencilerini yeni bir kriz bekliyor