Motorola Moto E Sızdırıldı

Motorola Moto E Sızdırıldı

Motorola’nın yeni bütçe dostu yeni telefonu Motorola Moto E hem görüntü hemde teknik özellikleleri sızıntıya uğradı. Girişi seviyesine yönelik Motorola Moto’e 4.3 inç boyutunda ekranla birlikte geliyor.

Motorola’nın geçtiğimiz yılın sonunda ortaya çıkan bütçe dostu yeni akıllı telefon projesi Motorola Moto E, sonunda yüzünü gösterdi. Brezilyalı online satış sitesi tarafından listelenen Motorola Moto E, hem teknik özellikleriyle hem de resmi görselleriyle sitede yer aldı. Motorola Moto X ile üst seviyeye yönelen Motorola, Moto G ile orta sınıfa yeni bir soluk getirmişti. Her iki modelde de başarılı satış rakamları yakalayan firma Moto E ile giriş seviyesine de girerek ürün gamını tamamlayacak.

 motorola moto e 6

Motorola Moto E’de 4.3 inç boyutunda ekran, Qualcomm Snapdragon çip setiyle birlikte 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 4GB dahili depolama alanı, 32GB’a kadar microSD kart desteği, 5 mega piksel çözünürlüğünde arka kamera görev yapacak. Ön kameranın bulunmadığı telefon Wi-Fi, 3G ve Bluetooth bağlantı desteğine sahip. 1.980mAh kapasiteli bataryanın görev yaptığı telefon, 124.8×64.8x.12.3 mm boyutlarındaki ve 140 gram ağırlığında.

 motorola moto e 7

Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışan Motorola Moto E’nin, üst model işletim sistemine geçişi garanti altında. Yani Android’in 4.4 KitKat üzerine çıkaracağı majör işletim sistemini Moto E kullanıcıları alabilecek. Siyah, turkuaz ve limon sarısı renkleriyle gelecek olan Motorola Moto E için 3 farklı renkte değiştirilebilir kapaklarda kişiselleştirebilme imkanı sunulacak. Motorola Moto E’nin resmi tanıtımıysa 13 Mayısta Londra’da düzenlenecek.

Google ve Oracle Davasında Şok Karar!