Motorola, Moto G60 ve Moto G40 Fusion’ın temel özelliklerini tanıttı

Motorola, Moto G60 ve Moto G40 Fusion'ın temel özelliklerini tanıttı

Motorola, Instagram profilinde Moto G60 ve Moto G40 Fusion hakkında bilgi verdi. Bugün şirket sonunda ikilinin bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı.

Bu haftanın başlarında Motorola, Hindistan’da iki G serisi akıllı telefonu piyasaya süreceğini açıklayan bir teaser yayınladı. Söylentiler bu cihazların son raporda ortaya çıkan Moto G60 ve Moto G40 Fusion olabileceğini iddia ederken, markadan resmi bir onay gelmedi. Motorola Hindistan tarafından yayınlanan yeni bir tweet, yalnızca bu lakapları doğrulamakla kalmadı, aynı zamanda tasarımlarını da ortaya çıkardı. Moto G60 ve G40 Fusion’ın sağ kenarında, Google Assistant’ı başlatmak için özel bir düğme, bir ses yükseltici ve bir güç tuşa sahip. Her iki telefonun da arka panelinde üçlü kamera sistemi ve batwing logosu ile entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcı bulunuyor. Yeni G serisi telefonlar, yalnızca Flipkart aracılığıyla satın alınabilecek.

Motorola, Moto G60 ve Moto G40 Fusion'ın temel özelliklerini tanıttı

İki yeni akıllı telefon, bir Snapdragon 732G yonga setini ve HDR10 desteği ve 120 Hz yenileme hızına sahip devasa bir 6,8 ”ekranı paylaşıyor. Moto G60 ve Moto G40 arasındaki temel fark, ana kameranın arkasındaki sensör.  G60, 108MP görüntüleyiciye sahipken, kardeşi 64MP’ye sahip olacak. Arkadaki üçlü kamera kurulumlarının diğer iki üyesi ve ön taraftaki delik içindeki selfie kamerası ise aynı. Arka tarafta bir parmak izi tarayıcısı görebildiğimiz için ekranlar büyük olasılıkla LCD çeşitli olacak. Ses yükseltici, Google Asistan ve açma / kapatma tuşunun tümü sağ tarafta sıralanırken, sol kısım SIM bölmesini içeriyor. Moto G60 ve Moto G40 Fusion’ın tam lansmanı 20 Nisan’da gerçekleşecek.  O zaman cihaz hakkında bilinen herşey netleşecek. Ayrıca telefonlar Flipkart aracılığıyla satılacak.

Apple iPhone 13 mini konusunda kararsız