Motorola Moto G100 yeni görüntüleri sızdı!

Motorola Moto G100 yeni görüntüleri sızdı!

Geçen ay Geekbench’te Motorola Moto G100 adlı bir telefon görüldü. Bu cihazın küresel pazarlar için yeniden isimlendirilen bir Motorola Edge S olabileceği düşünüldü. Bugün, aynı G100 cihazının başka görüntüleri de sızdı. Görüntüler Edge S söylentilerini doğruluyor.

Motorola Moto G100 cihazı, Edge S modeli ile düğme yerleşimi, kamera hizalaması ve renkleri bakımından aynı özelliklere sahip. Moto G100, 64 MP ana kameraya sahip olacak. Edge S teknik özelliklerine güvenebilirsek, cihaz 16 MP ultra geniş kemara ve 2 MP derinlik sensörü ile gelecek.

Motorola Moto G100 yeni görüntüleri sızdı!

Ön panelde 16 MP ana ve 8 MP ultra geniş kameralar için iki delik bulunuyor. Ekranın kendisi Full HD + çözünürlüğe sahip 6,7 inç LCD panel olarak karşımıza çıkıyor. Motorola Moto G100’ün renderları, Edge S’ye kıyasla farklı bir Mavi ve Beyaz renk tonu öneriliyor. Cihazlar hakkında resmi bir açıklama yok. Haliyle fiyatı da bilinmiyor. Ancak piyasaya sürüldüğünde 400-500 € aralığında bir fiyat etiketi tahmin ediliyor. Cihazın daha önceden önceden öğrenilen bilgileri arasında yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı ve sağ tarafta ses yükseltici karşımıza çıkıyor. Sol tarafta ise Google Asistan düğmesi yerleştirilmiş . Moto G100’ün 12GB’a kadar RAM ve 256GB depolama alanıyla geleceği bildirildi. Motorola, bir teaser videosunda, telefonun Snapdragon 870 işlemciden güç alacağını ve bir ses jakına sahip olacağını da zaten doğruladı. Motorola’nın getireceği yeni cihaz kutudan çıkar çıkmaz Android 11 ile çalışacak.

Star Wars Jedi Fallen Order 2 için yapımcı aranıyor