Motorola Moto E5 Plus’ın Görüntüleri Sızdı

G6 Play

Geçtiğimiz bir kaç haftada Moto G6 serisinin bir çok sızıntısı gerçekleşmişti. Şimdide markanın Moto E5 serisi telefonlarının özellikleri ortaya çıkmaya başladı. Tanıtımı ertelenen Motorola Moto E5 Plus’ın görüntüsü ve özellikleri sızdı.

Motorola Moto E5 Plus yakında resmi olarak tanıtılacak

Çıkan görüntü ile birlikte telefonun ortaya çıkan özellikleri arasında 18:9 oranındaki ekranı, çift arka kamerası ve altta bulunan USB Type-C girişi bulunuyor. Ayrıca telefonun satışa çıkacak renklerinden birinin açık mavi olacağı da ortaya çıkmış oldu.

Geçtiğimiz bir kaç haftada Moto G6 serisinin bir çok sızıntısı gerçekleşmişti. Şimdide markanın Moto E5 serisi telefonlarının özellikleri ortaya çıkmaya başladı. Tanıtımı ertelenen Motorola Moto E5 Plus'ın görüntüsü ve özellikleri sızdı.

Telefonun ön tarafında yer alan kamera yapısı tam olarak anlaşılmıyor. İhtimallere göre tek selfie kamerası ve LED flaş yada flaşsız çift selfie kamerası kullanılmış olabilir. Yada belkide üçüne birden telefonun ön yüzünde yer verilmiş olabilir.

Moto E5 Plus, 720p çözünürlükte 5.5 inç yada daha büyük bir ekrana sahip olacak. Ayrıca telefonda yüksek pil ömrü olan bir batarya bulunması bekleniyor. Yakında resmi olarak tanıtılacak Moto E5 Plus bütçe dostu bir model olacağa benziyor.

Motorola’nın 2018 Planları Sızdı