Motorola Moto E22i sertifika alırken görüldü

Motorola Moto E22i

Motorola’nın Moto E serisinin en yeni üyesi olan Motorola Moto E22i, çıkışı öncesi Çin’de sertifika alırken görüldü.

Motorola, bir süre geri planda kalmış olsa da son dönemde teknoloji dünyasının gündeminde sık sık kendisine yer buluyor. Daha geçtiğimiz hafta yeni katlanabilir telefonu Motorola Razr 2022’yi resmen tanıtan şirket, bu kez de Moto E serisinden bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Moto E serisini istikrarlı bir şekilde genişleten Motorola, son olarak Moto E32s’i piyasaya sürmüştü. Görünen o ki yakında bu seriye yeni bir model daha katılacak: Motorola Moto E22i.

Motorola Moto E22i

Henüz resmi olarak duyurulmamış olan Motorola Moto E22i, geçtiğimiz günlerde Çin’de sertifika alırken ortaya çıktı. Motorola’nın Moto E serisinin en yeni üyesi için sertifika almaya başlaması, telefonun çıkışının çok yakın olduğunu gösteriyor.

Çıkışı yakın olsa da Moto E22i’nin teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Çünkü telefon bugüne kadar çok fazla sızıntıya konu olmadı. FCC için yapılan sertifika başvurusunda iki farklı IMEI numarasının bulunması, telefonun çift SIM kart özelliğine sahip olacağını düşündürüyor. Ancak bunun ötesinde telefon hakkında herhangi bir detay bulunmuyor.

Motorola Edge 30 Fusion görüldü