Motorola, konsept katlanabilir akıllı telefonunu sergiledi!

Motorola, konsept katlanabilir akıllı telefonunu sergiledi!

Oppo ve TCL gibi şirketlerden yuvarlanabilir cihaz konseptleri gördük. LG, geçen yıl mobil cihaz yapmayı bırakana kadar katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyordu. Şimdi Motorola da geliyor.

Lenovo gibi markalar piyasaya sürülen ekranlı bir dizüstü bilgisayarı sergiler konuma geldi. Ancak katnalabilir mobil bölümü hala rekabetin sürdüğü bir alan.  Bu kapsamda  Motorola ise piyasaya yeni bir telefon ile geliyor. Telefon, cepte taşınabilen 4 inç yüksekliğinde bir cihaz, ancak bir düğmeye tıklandığında OLED paneli normal boyutta 6,5 ​​inç’e kadar uzanıyor. Başka bir tıklama, telefonu orijinal biçimine geri döndürüyor.

motorola

Her iki boyutta da kullanılabilir durumda olan cihaz oldukça kullanışlı. Artık katlanabilir telefonlar hayatımızda oldukça yaygın olduğu için bu cihaz da iddialı bir giriş yapıyor. Lenovo yatay ekranla başlayan ve ardından kare bir şekle dönüşen bir dizüstü bilgisayar da tanıttı. Bu format özellikle belgeler veya dikey TikTok tarzı videolar için daha kullanışlı. Lenovo Tasarım Başkan Yardımcısı Brian Leonard videoda bunun Lenovo’nun ThinkPad 360P dizüstü bilgisayar/tablet ile başlayan yeni form faktörleri araştırmasının bir parçası olduğunu açıkladı.

Motorola zaten Razr adında bir katlanır cihaz yapıyor. Görünüşe göre kullanıcılar da katlanabilir ürünlere oldukça ilgili. LG’nin yuvarlanabilir OLED TV’si CES 2019’da popüler bir üründü. Söz konusu cihaz da mobil sektöründe rekabeti daha fazla kızdıracak diyebiliriz.

Apple Karma Gerçeklik Kulaklığında iris taraması teknolojisi olacak