Motorola Edge 22 özellikleri sızdırıldı

Yeni yıla oldukça hızlı giren Motorola, yılın ikinci yarısında da hız kesmeyecek gibi görünüyor.

Motorola Edge 22 özellikleri sızdırıldı. Motorola, yakın zamana kadar unutulmaya yüz tutmuş bir efsane görünümündeydi. Google tarafından satın alınmasının ardından “acaba eski günlere döner mi” diye düşündüren ancak 2011 yılından 2014 yılına kadar geçen süreci tamamen kayıp zaman olarak yaşayan Motorola, Lenovo tarafından satın alındıktan sonraki ilk yılları da oldukça pasif geçirmişti.

Motorola Edge 20, TENAA'da görüldü! İşte özellikleri

Bununla birlikte özellikle 2020 yılından itibaren akıllı telefon sektöründeki faaliyetlerini arttırmaya başlayan Motorola, bu tarihten itibaren birçok yeni modelle akıllı telefon kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. 2022 yılına da bomba gibi gören Motorola, yılbaşından bu yana birçok yeni model tanıttı.

Motorola Edge 22 özellikleri sızdırıldı

Teknoloji dünyasındaki hakim görüş, şirketin yılın ikinci yarısında biraz frene basacağı yönündeydi ancak gelen sızıntılar durumun hiçte böyle olmayacağını gösteriyor. Motorola’ya yakın kaynaklardan gelen bugünkü sızıntılara göre, Motorola Moto Edge 2022 ismi verilen akıllı telefon modeli, yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Motorola Edge S, Antutu listesinde göründü

Telefonun çıkış tarihinin yanı sıra birçok özelliğinin de paylaşıldığı habere göre, Moto Edge 2022’de 6,5 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde pOLED panel bulunacak. Gücünü MediaTek MT6879 yonga setinden alacak olan yeni model 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak.

Motorola Nio

Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryadan alması beklenen Moto Edge 2022’de hızlı şarj desteğinin de bulunması bekleniyor. Her ne kadar telefonun birçok özelliği paylaşılmış olsa da, şu an için cihazın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında herhangi bir bilginin olmadığını hatırlatalım.

Bilim insanları insan kasını taklit etmeyi başardı: Devrim gibi teknoloji