Moto Z2 Play Sertifika Alırken Görüldü

moto z2 play

Motorola’nın yeni telefonlarından Moto Z Play TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Motorola bu yıl birçok yeni telefon çıkarmayı planlıyor. Bu telefonlar arasında Moto Z serisinin yeni üyeleri de yer alıyor. Bu telefonlar henüz resmi olarkak tanıtılmadılar belki ama çıkış tarihleri yaklaştıkçe yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Son olarak da Moto Z2 Play hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz yıl çıkan Moto Z Play’in 2017 versiyonu, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Bu sayede Moto Z2 Play’in teknik özellikleri de belli oldu. İlk olarak telefon daha önce iddia edildiği gibi geçen yılki modelden daha küçük bir bataryaya sahip olacka. Moto Z Play 3510 mAh bataryayla gelirken, Z2 Play 2820 mAh bataryayla geliyor.

5.5 inç ekrana sahip telefonun teknik özellikleri arasında Snapdragon 626 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Galaxy Note 7R Ne Zaman Çıkacak?