Moto Tab G20 özellikleri belli oldu

Honor Tablet V6

Motorola’nın yeni nesil tableti G20’nin özellikleri sonunda netleşti. Görünen o ki Motorola sektöre sağlam bir dönüş yapma niyetinde.

Moto Tab G20 özellikleri belli oldu. Son dönemde tablet sektöründe tekrardan bir hareketlenme söz konusu. Bu hareketlenmenin temel nedeni ise yaşanan pandemi süreci diyebiliriz.

Malum pandemi ile birlikte tabletlere olan ilgi de arttı. Çünkü pandemi sürecinde pek çok şirket uzaktan çalışma modeline geçiş yaptı. Uzaktan çalışma modeli ile birlikte laptop ve tablet gibi mobil cihazlara olan talep de artış gösterdi.

Hal böyle olunca satışa sunulan tablet sayısında da önemli bir artış gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde Motorola da yeni tabletini satışa sunacak.

Moto Tab G20 özellikleri belli oldu

Motorola’nın yeni tableti G20 geçtiğimiz gün Google Console’da ortaya çıktı. Burada yer alan bilgilere Moto Tab G20 8 inçlik bir ekran ile gelecek. Bu ekranın çözünürlüğü ise 800 x 1280 piksel olacak.

MediaTek tarafından üretilen Helio P22T yongasından güç alacak olan tablet sistemini 3GB RAM ile destekleyecek. Ayrıca kutudan ilk çıktığında da Android 11 ile çalışacak. Genel kanı tabletin uygun bir fiyat etiketine sahip olacağı yönünde.

Zaten tabletlerin ağırlıklı olarak telefonlara göre daha ucuz bir fiyat skalasına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada Motorola’nın bu tableti ülkemizde satışa sunup sunmayacağı da netlik kazanmış değil.

Cyberpunk 2077 1-3 güncellemesi detaylandırıldı