Moto G7 Supra sızdı!

Moto

Motorola’nın merakla beklenen telefonu Moto G7 Supra bugün render görselleri ile karşımıza çıktı. Moto G7 Supra ile Motorola da çentik furyasını devam ettirecek gibi görünüyor. İşte karşınızda Moto G7 Supra!

Motorola, Android telefon pazarında üst segment yerine giriş ve orta segmente yüklenerek çok doğru bir karar vermişti. Firmanın gelirlerini arttıran bu kararın ardından gözler yeni Moto serisine çevrilmişti. Acaba Motorola son dönemin modası olan çentik tasarıma yeni modeli ile geçiş yapacak mıydı?

Moto G7 Supra özellikleri nasıl olacak?

Motorola’nın G7 Supra isimli modeli geçtiğimiz günlerde FCC onayı almış ve özellikleri belli olmuştu. G7 Supra modelinde Qualcomm’un Snapdragon 632 Mobile Platform yonga seti, 2 GB / 6 GB RAM ve 32 GB / 64 GB dahili depolama birimi yer alacak. Telefonun arkasında 12 Megapiksel önünde ise 8 Megapiksellik kamera bulunacak.

Samsung’un Android Pie takvimi belli oldu! İşte cihazlar ve güncelleme tarihleri!

5.000 mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya ile gelecek olan G7 Supra bugün render görselleri ile karşımıza çıktı. Görünüşe göre Motorola, G7 Supra ile çentik tasarıma geçiş yapıyor. Ancak G7 Supra modelinde oldukça kalın bir çerçeve yer alacak gibi görünüyor.

Moto G7 Supra

Ekran kasa oranında başarısız olacağı sezilen G7 Supra, uygun fiyatı ile bu eksikliklerini kapatması bekleniyor. 2019’un ilk çeyreğinde tanıtılacak olan G7 Supra bakalım başarılı olabilecek mi?