5000 mAh’lı Moto G7 Power geliyor!

moto g7 power

Lenovo bünyesindeki Motorola model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. 5000 mAh bataryaya sahip Moto G7 Power, FCC’de ortaya çıktı. İşte detaylar.

Cep telefonu pazarının önemli isimlerinden biri olan Motorola, akıllı telefonlara geçiş sürecine ayak uydurmakta zorlanınca iflasın eşiğine gelmişti. Çin’in teknoloji alanındaki önemli isimlerinden biri olan Lenovo, iflasın eşiğindeki Motorola’yı satın alarak akıllı telefon pazarındaki elini güçlendirmeyi planlamıştı.

Bir ara Motorola ismini tamamen ortadan kaldırmak isteyen Çinli üretici, kullanıcılardan gelen talep doğrultusunda bir süre daha bu isimle yola devam kararı aldı. Fakat geçtiğimiz ay Lenovo’nun bazı Motorola cihazlarının fişini çektiğine dair söylentiler yayıldı.

Devasa bataryalı Moto G7 Power geliyor

Böyle bir iddianın ardından yeni bir Motorola cihazının gelmesi ise sürpriz oldu diyebiliriz. 5000 mAh bataryasıyla dikkat çeken Moto G7 Power geçtiğimiz gün FCC’de ortaya çıktı. 6.45 inçlik ön kasa genişliğine sahip olan telefonun ekran boyutunun 6.2 inç civarında olması bekleniyor.

FCC’de yer alan bilgilere göre Moto G7 Power, 4 farklı versiyonla gelecek. Sızdırılan raporda çift simli versiyonun XT1955-1, hibrit simle gelen modelin XT1955-2 ismini alması bekleniyor. NFC desteği sunan modelin ise XT-1955-7 ismiyle satışa sunulacağı, normal versiyonun ise XT1955-4 ismini taşıyacağı belirtilmiş.

Moto G7 Power’ın Tayland, Brezilya ve Latin Amerika’da satışa sunulacağı şuanda kesinleşmiş durumda. Satış bölgeleri arasında Avrupa ya da Türkiye’nin olup olmadığı ise henüz netlik kazanmış değil.

Huawei Nova 4 sızdırıldı!