Moto G Play (2024) Resmen Tanıtıldı

Moto G Play (2024)

Moto G Play serisini yenileyen Motorola, bütçe dostu yeni telefonu Moto G Play (2024)’ü resmi olarak tanıttı. Telefon özellikleriyle değil ama fiyatıyla iddialı.

2023’te çok sayıda yeni telefonu kullanıcılarla buluşturan Motorola, 2024’e de hızlı başladı. Moto G Play serisini yenileyen şirket, bütçe dostu akıllı telefonu Moto G Play (2024)’ü bugün resmi olarak tanıttı.

Moto G Play’in bu yeni versiyonu, 6.5 inçlik IPS LCD bir ekrana sahip. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Moto G Play (2024), Snapdragon 680 yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine 4 GB RAM ile 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor.

Son derece mütevazı özelliklere sahip olan telefon, bugünlerde çok görmediğimiz bir şekilde tek arka kamerayla geliyor. 50 megapiksellik bu kameraya sadece LED flaş eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Moto G Play 2024 2

Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 15 W. Telefon Android 13 işletim sistemini kullanıyor. Şirketin yeni Android sürümlerini Moto G Play (2024) kullanıcılarına sunup sunmayacağı ise bilinmiyor.

Özelliklerinden de anlayacağınız üzere tam anlamıyla giriş seviyesi bir telefon olan yeni Moto G Play, özellikleriyle değil tıpkı realme, redmi ve vivo gibi rakipleri gibi fiyatıyla iddialı olmayı hedefliyor. Telefonun Kuzey Amerika fiyatı 149 dolar olarak açıklandı. İlk olarak ABD ve Kanada’da satışa sunulacak telefonun diğer pazarlara ne zaman sunulacağı belirsizliğini koruyor.

OnePlus 12R Performans Testinde Görüldü