Moto E Styx Görüldü

Moto E Styx’in Özellikleri Nelermiş?

Az önce sitemizde Moto G Titanla ilgili bir haber paylaşmıştık. Şimdi de sizlere Motorola’nın yeni model telefonu Moto E Styx ile ilgili bir haber paylaşacağız.

Motorala’nın 2015 model telefonlarından biri ortanın üstü biri girişin üstü olan telefon olarak dikkat çekiyor. Firma; pazar payı elde etmek adına bu telefonları üretmişe benziyor.

Yine konuyla ilgili bilgileri GSM Arena sitesinden aldık. Sitedeki İngiliz Argos, yeni telefonlarla ilgili bilgiler paylaşmış.

Moto E Styx’in Özellikleri Nelermiş?
Moto E Styx’in Özellikleri Nelermiş?

Moto E Styx’in Özellikleri Nelermiş?

Moto E Styx de Moto G Titan gibi LTE model bir cihaz olarak karşımıza çıkmakta. Telefon görünüş ve özellik olarak G Titan’dan hiçbir farka sahip değil. Tek farkını ekran ölçüleri oluşturuyor. Ekran 4.3 inç ölçülerinde.

E Styx’in yongasetindeki işlemci dört çekirdekli bir işlemci ve sıradan çift çekirdekli işlemcilere göre oldukça hızlı. Telefon 166 dolar yaklaşık olarak 387 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

İki telefonda Google’ın yeni taşınabilir işletim sistemi Android Lollipop 5.0’i kullanacak. Telefonların ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili bilgilere sahip değiliz.

Google’ın Hedefi Softcard