Mortal Kombat X’e Misafir Karakterler Gelebilir

Mortal Kombat X Scorpio Wallpaper

Merakla beklenen Mortal Kombat X oyununda misafir karakter olabileceği söyleniyor. 

Dünyanın en popüler dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat’ın yeni oyunu Mortal Kombat X merakla bekleniyor. Birçok oyuncunun dört gözle beklediği oyun hakkında her geçen gün yeni sızıntı haberler geliyor. Oyunun ortaya çıkan tanıtım videolarından ve ekran görüntülerinden bildiğimiz kadarıyla Mortal Kombat’ın klasik karakterleri olan Scorpion, Subzero, ve Raiden gibi karakterlerin oyunda yer alacağını biliyoruz. Peki ya Misafir karakterler ?

 

MortalKombatX_Kotal_Scorpion_SnowForest_Choke-610x343

 

Mortal Kombat X’de klasik karakterlerin yanında misafir karakterler veya özel karakterler yer alacakmış. Konuyla ilgili açıklama yapan kişi ise NetherRealm stüdyosundan Ed Boon. Boon gelecek Mortal Kombat oyununda misafir karakterlerin yer alacağını söylüyor. Boon oyunda yer alacak misafir karakterlerin özellikleri ve detayları hakkında ise açıklama yapmaktan ise kaçınıyor.

Yepyeni Mortal Kombat karakterlerini görebilmek için yapabileceğimiz tek şey bekleyip görmek.

Daha önceki oyunlarda da misafir karakterler görmüştük. Örnek vermek gerekirse; God of War’da yer alan Kratos Mortal Kombat’ın Playstation 3 versiyonunda misafir karakter olarak karşımıza çıkmıştı. Peki sizce Mortal Kombat X’de yer alacak misafir karakter hangi oyunda yer alan hangi karakter olabilir ?

Nokia Lumia Cyan Güncellemesini Başlattı