Mortal Kombat 11 kostümleri servet değerinde!

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11’deki kostümlerin tamamını açmak için ödemeniz gereken ücret belli oldu. Mortal Kombat 11 kostümlerini açmak için 6.000 dolar ödemelisiniz.

Sevilen dövüş oyunu MK11 geçtiğimiz günlerde PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına çıkışını gerçekleştirmişti. Son dönem dövüş oyunlarında moda olan kostüm satma olayı maalesef ki MK11’de de yer alıyordu. Bugün ise bir Reddit kullanıcısı MK11’deki kostümlerin tamamını açmak için ödemeniz gereken ücreti hesapladı.

Mortal Kombat 11 kostümleri servet değerinde!

Reddit kullanıcısının açıklamalarına göre, MK11’in tüm kostümlerini açmak için 6.440 dolar ödemeniz gerekiyor. Reddit’te bu olayın ortaya çıkmasının ardından oyunun geliştirici olan Ed Boon’dan da bir açıklama geldi.

Ed Boon’un Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; bu kostümlerin çoğunun MK11’de olmadığı ve kostümleri açmak için bu kadar yüksek bir ücret ödemek gerekmediği ifadeleri yer alıyor.

Super Mario Maker 2 çıkış tarihi belli oldu!

59.99 dolarlık bir oyunda sadece kostüm açmak için 6.440 dolar gibi bir ücret ödemek zaten mantıksız görünüyor. Ancak Ed Boon, tüm kostümleri açmak için ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini söylemiyor. Tüm kostümler 6.440 dolara açılmasa da yine de kostümleri açmak için oyundan daha fazla ücret ödemeniz gerekecek gibi görünüyor.